Connexions

Projecte conjunt entre les matèries d’àmbit lingüístic i d’àmbit artístic.

Et presentem un parell de curtmetratges, mira-te’ls amb atenció. Esperem que et facin reflexionar…

A partir de la visualització d’aquests curtmetratges, et proposem que cavil·lis sobre aquestes dues qüestions:

 1. Què significa estar connectats segons aquests vídeos?
 2. Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?

Quan t’ho hagis pensat, escriu la teva reflexió fent l’aportació a “comentaris”.

3 pensaments sobre “Connexions

 1. 1. Què significa estar connectats segons aquests vídeos?

  En primer lloc, jo he entès que era com una crítica cap a “l’addicció a les pantalles”. És a dir, ens volien fer veure com d’enganxats n’estem i que poc feliços que som. Volien que ens preguntéssim si realment el que volem és compartir la nostra vida amb mig món mentre ens anem comparant els uns als altres. Realment això ens omple?
  Estem amb algú però a la vegada no hi estem. Estem connectats i per culpa d’això mai podem desconnectar! Així doncs, feia referència a la connexió tecnològica.
  Per contrari, el segon vídeo eren un seguit d’imatges amb música relaxant, on podíem veure animals junts i en sintonia, connectats amb la natura i l’univers. Era un muntatge molt bonic. Així que entenc que fa referència a la connexió entre éssers i espais, amb pau, respecte i harmonía.

  2. Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?

  Com hem pogut veure en aquests curts, ens podem referir a moltes coses quan diem connexions. Deixant a part la connexió tecnològica, en resum jo entenc que és un vincle, que et pot enllaçar amb algú o algun lloc, espai, objecte, etc. Pot ser allò que fa entendre’t amb una persona i avenir-vos més o menys.

  I fins aquí!! Moltes gràcies jeje

  M'agrada

 2. 1- En el primer vídeo significa estar desconnectats d’allò que et rodeja i en el segon significa que totes les coses del món estan connectades d’una forma més espiritual.
  2- Per mi tenir una bona connexió significa entendre a algú, comprendre’l i sentir el mateix que aquella persona, perquè quan sento que tinc una bona connexió és perquè sento que el que pensem està connectat.

  M'agrada

 3. 1. Doncs en el primer video ens vull explicar com estem en aquests moment osígui que tothom vull conectar_se a les xarxes socials i ens olvidem de les nostres vides… i en el segón ens transmitre que podem cennexio amb nosaltres mateixos sense internet
  I si nosaltres volem entendre els sentiments dels altes hem de estar amb per poder sentir el que ells senten en verdad, a mi no m’agrada expressar els meus sentiments en les xarxes socials

  Moltes gràcies!!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s