Connexions

Projecte conjunt entre les matèries d’àmbit lingüístic i d’àmbit artístic.

Et presentem un parell de curtmetratges, mira-te’ls amb atenció. Esperem que et facin reflexionar…

A partir de la visualització d’aquests curtmetratges, et proposem que cavil·lis sobre aquestes dues qüestions:

  1. Què significa estar connectats segons aquests vídeos?
  2. Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?

Quan t’ho hagis pensat, escriu la teva reflexió fent l’aportació a “comentaris”.

10 pensaments sobre “Connexions

  1. 1. Què significa estar connectats segons aquests vídeos?

    En primer lloc, jo he entès que era com una crítica cap a “l’addicció a les pantalles”. És a dir, ens volien fer veure com d’enganxats n’estem i que poc feliços que som. Volien que ens preguntéssim si realment el que volem és compartir la nostra vida amb mig món mentre ens anem comparant els uns als altres. Realment això ens omple?
    Estem amb algú però a la vegada no hi estem. Estem connectats i per culpa d’això mai podem desconnectar! Així doncs, feia referència a la connexió tecnològica.
    Per contrari, el segon vídeo eren un seguit d’imatges amb música relaxant, on podíem veure animals junts i en sintonia, connectats amb la natura i l’univers. Era un muntatge molt bonic. Així que entenc que fa referència a la connexió entre éssers i espais, amb pau, respecte i harmonía.

    2. Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?

    Com hem pogut veure en aquests curts, ens podem referir a moltes coses quan diem connexions. Deixant a part la connexió tecnològica, en resum jo entenc que és un vincle, que et pot enllaçar amb algú o algun lloc, espai, objecte, etc. Pot ser allò que fa entendre’t amb una persona i avenir-vos més o menys.

    I fins aquí!! Moltes gràcies jeje

    M'agrada

  2. 1- En el primer vídeo significa estar desconnectats d’allò que et rodeja i en el segon significa que totes les coses del món estan connectades d’una forma més espiritual.
    2- Per mi tenir una bona connexió significa entendre a algú, comprendre’l i sentir el mateix que aquella persona, perquè quan sento que tinc una bona connexió és perquè sento que el que pensem està connectat.

    M'agrada

  3. 1. Doncs en el primer video ens vull explicar com estem en aquests moment osígui que tothom vull conectar_se a les xarxes socials i ens olvidem de les nostres vides… i en el segón ens transmitre que podem cennexio amb nosaltres mateixos sense internet
    I si nosaltres volem entendre els sentiments dels altes hem de estar amb per poder sentir el que ells senten en verdad, a mi no m’agrada expressar els meus sentiments en les xarxes socials

    Moltes gràcies!!

    M'agrada

  4. 1. ¿Qué significa estar conectados según estos videos?

    En el primer video, habla de que estamos más conectados con la tecnología y las redes sociales que con las personas de nuestro alrededor. Compartimos más cosas online que con los que están cerca de nosotros, por esta razón, que siempre estamos más conectados a nuestros móviles que a las personas, no somos de verdad felices, puede que lo que mostremos en las redes sociales sea lo contrario, pero en realidad la mayoría de las veces las redes sociales no muestran tu realidad y lo que está dentro de ti.
    En el segundo video, muestra la conexión que tenemos con toda la naturaleza y en conjunto todo el universo. Todos estamos conectados con todo.

    2. ¿Qué es para ti tener una buena conexión? ¿Por qué?

    Para mi tener una buena conexión, es tener un vínculo, una buena relación con una persona. Esta conexión se puede lograr con pocas personas, porque, aunque queramos cuesta mucho conectar de verdad con alguien.

    Liked by 1 person

  5. Què significa estar connectats segons aquests vídeos?

    En el primer vídeo ens diu que tenim una addicció a les pantalles, i ens demostra com d’addictes som. En el segon vídeo ens mostra la connexió amb la natura i l’univers.

    Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?

    Una bona connexió, és tenir una bona relació amb algú. La connexió no es pot aconseguir amb totes les persones, perquè costa molt enllaçar amb una persona. I si tenim una bona connexió amb una persona, ens permet sentir-nos presents en els pensaments de l’altre, i tenir a l’altre en els nostres pensaments constantment.

    M'agrada

  6. 1.Què significa estar connectats segons aquests vídeos?

    En el primer, parla sobre que estem molt connectats amb la tecnologia i que volem compartir-ho tot, enlloc de viure les nostres vides i gaudir dels moments bons. També dona a entendre que volem ensenyar una vida perfecta encara que no sigui de veritat, i que el que n’és d’important es que siguem feliços amb la nostra vida.

    En el segon, mostra la connexió que tenim amb la naturalesa i jo he donat per fet de que es refereix a que no nosaltres patim, sino que també el planeta amb la contaminació d’avui en dia.

    2.Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?
    Per mi, tenir una bona connexió es quan et relaciones molt bé amb les persones del teu voltant,com per exemple: la família, els amics,… Perquè al final de tot,ells són els que et poden fer feliç, suportar en totes les decisions que prenguis, etc. També saps com es la seva vida, la de veritat, no es pot comparar amb una persona que has conegut per Instagram, perquè tot i a la fi, sempre veuràs el que et vulgui mostrar aquella persona.

    M'agrada

  7. 1. ¿Qué significa estar conectados según estos videos?

    En el primer video muestra que estamos más conectados a las redes que con la gente que nos rodea y que hagamos lo que hagamos siempre tememos la mirada fija en nuestro móvil.

    Y en el segundo muestra que estamos conectados con la naturaleza y que aveces vasta con levantar la mirada y veremos lo maravilloso que es el planeta Tierra.

    2. ¿Qué es para ti tener una buena conexión? ¿Por qué?

    Para mi tener una buena conexión es estar conectado con otra persona de tu entorno ya que no es muy fácil conectar con cualquiera, y porque esa persona es la que sabe cómo eres en realidad no como lo muestras en las redes porque al final solo busca tu felicidad.

    M'agrada

  8. 1.Què significa estar connectats segons aquests vídeos?
    D’alguna manera ens està representant la realitat, hem deixat de relacionar-nos i ens hem fet addictes a les pantalles. Ens relacionem només quan és imprescindible i més que res pel costum, poc a poc estem deixant de tindre connexió amb altres persones i passem a connectar-nos a les xarxes socials.Si ens fixem a l’hora de fer amics, al carrer ja et demanen l’ Instagram o el número. Per què fem això? Per què no comencem una conversa?
    El segon vídeo tot el contrari, eren imatges amb música relaxant, on podíem apreciar animals en sintonia i relacionats entre ells. Com una connexió entre éssers i espais. Com representant que es realcionen millor que els humans.
    Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?
    Es tot allò que visc al moment, res de xarxes socials, tipus sentir harmonia, tranqul·litat confiança… a mi les xarxes no em transmeten això i mai ho faran. Pel fet que em sento a gust, em sento com més realitzada per dir-ho d’alguna manera.

    M'agrada

  9. Què significa estar connectats segons aquests vídeos?

    En el primer video nos dice que estamos conectados con la tecnología, que estamos pegados a los móviles, y aunque sea una herramienta muy útil, a veces debemos desconectar y estar más con la familia, amigos, etc.

    En el segundo video se puede ver como la naturaleza esta conectada entre ella, y como se relaciona con nosotros.

    Què és per tu tenir una bona connexió? Per què?

    Tener una buena conexión es estar más juntos con nuestro entorno, valorarlo y no dejarlo de lado por la tecnología, ya que en cualquier momento puedes perderlos, y eso no te lo devolverá el móvil.

    Liked by 1 person

  10. 1. ¿Qué significa estar conectados según estos videos?

    En el primer vídeo habla de que estamos más conectados a cualquier cosa tecnológica o a las redes sociales que a las cosas y personas que nos rodean.

    El segundo vídeo muestra la conexión que tenemos todos con todo lo natural.

    2. ¿Qué es para ti tener una buena conexión? ¿Por qué?

    Para mi tener una buena conexión es tener una buena relación con una persona, el poder entenderte con alguien…

    M'agrada

Deixa un comentari